dimarts, 8 d’abril del 2014

Presentació

El passat mes de Gener varem assumir el repte de reactivar el Club
Ciclista Sant Gregori i el Llémena, es va formar una nova junta, amb molta il·lusió de tornar a tirar endavant un club que amb els 10 anys de vida que té, va arribar a fer coses molts importants, com poden ser les diverses copes gironines de btt, les socials de carretera o fins i tot algun Open d’Espanya de btt!!

Vivim en un entorn privilegiat per a la practica esportiva, es per això que des del club tenim l’interès de promoure l’esport tant en la vessant competitiva com d’oci.

De cares a aquest any tenim la intenció de realitzar 2 proves molt diferents l’una de l’altre.

Per una banda, el proper 8 de juny organitzarem una cursa de muntanya i/o caminada amb 3 circuits segons el nivell de cadascú.

I pel 6 de setembre, es preveu dur a terme la que seria la 6ª edició de les Sis hores de resistència de Btt.

Tanmateix, us fem saber que us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic a ccsantgregori@hotmail.com, o si teniu Facebook ens podeu trobar per C.c. Sant Gregori El Llémena.

La Junta del Club

                            Sant Grau, lloc de peregrinatge dels bbterus de la Vall

2 comentaris:

  1. Hola: teniu penjat a wikiloc els tracks 35km i 21km ? Aniria molt be per decidir-nos per una i saber l'esforç que demanaran. Hi estem molt acostumats a altres curses i aqui seria molt util

    ResponElimina
  2. Bones David,
    fins un parell de dies abans no penjarem els tracks, ja que hi ha algun tall que passa per propietat privada i tenim acordat amb els propietaris dret de pas nomes pel dia de la cursa.
    Tenim penjats els perfils de les curses amb els desnivells + acumulats, espero que et puguin servir de referència.
    Gracies per la teva comprensió

    ResponElimina